Suomen Metsätieteellisen Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään Tieteiden talon (Kirkkokatu 6, Helsinki) salissa 309 keskiviikkona 12.12.2018 klo 15 alkaen.

Käsiteltävät asiat

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.

4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen.

5. Vahvistetaan Seuran toimintasuunnitelma (Liite 1), tulo- ja menoarvio (Liite 2) sekä jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2019.

6. Valitaan Seuran hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja vuodelle 2019 sekä hallituksen jäsenet erovuoroisten Matleena Kniivilän ja Matti Katilan tilalle kaudelle 2019 - 2021. Seuran sääntöjen 6 § mukaan Matti Katilaa ei voida valita uudelleen. Hallituksen jäsenehdokkaita etsineen työryhmän esitys on:
- puheenjohtaja 2019: professori Miina Rautiainen, Aalto-yliopisto
- varapuheenjohtaja 2019: johtava tutkija Tuija Aronen, Luonnonvarakeskus
- hallituksen jäsenet 2019 – 2021: erikoistutkija Matleena Kniivilä, Luonnonvarakeskus ja erikoistutkija Sakari Tuominen, Luonnonvarakeskus

Kokouksessa paikalla olevat Seuran äänivaltaiset jäsenet voivat tehdä muita ehdotuksia avoimiin tehtäviin.

7. Valitaan tilintarkastaja ja toiminnantarkastaja sekä tarvittaessa heille varahenkilöt vuodelle 2018. Ehdotukset ovat:
- tilintarkastaja: tilintarkastusyhteisö PricewaterhouseCoopers (PwC)
- Koska ehdotettu tilintarkastaja on tilintarkastuslain mukainen tilintarkastusyhteisö, varatilintarkastajaa ei tarvitse valita.
- toiminnantarkastaja: tutkija Jussi Lintunen, Luonnonvarakeskus
- varatoiminnantarkastaja: tutkija Jussi Leppänen, Luonnonvarakeskus

8. Seuran hyvän hallinnon ohjeet: hallitus on laatinut luonnoksen Seuran hyvän hallinnon ohjeiksi (Liite 3). Luonnos esitetään syyskokoukselle jäsenistön hyväksyttäväksi.

9. Muut mahdollisesti esille tulevat asiat.
- Seuran jäsenet voivat ottaa esille keskusteluasioita ilmoittamalla siitä etukäteen sähköpostitse toiminnanjohtajalle (pekka.nygren [ät] metsatiede.org) tai kokouksessa työjärjestyksen hyväksymisen yhteydessä.

10. Kokouksen päättäminen.

Helsingissä 28.11.2018

Suomen Metsätieteellisen Seuran hallitus

Liitteet:
Toimintasuunnitelmaluonnos 2019 (PDF-tiedosto)
Talousarvioesitys 2019 (PDF-tiedosto)
Luonnos hyvän hallinnon ohjeiksi (PDF-tiedosto)