Metsäekonomistiklubi, Sali 505 (5. kerros)

Metsäekonomistiklubin iltapäiväsessiossa luodaan uusia näkökulmia metsäekonomiseen tutkimukseen.

Ohjelma

Mikäli esitelmöiijä on antanut luvan ladata esityksensä verkkoon, voit avata sen klikkaamalla pdf-linkkiä esittäjän nimen jälkeen.

13.45 - 14.15 Metsien maisema- ja virkistysarvot Ruka-Kuusamon matkailussa: kohtaavatko kysyntä ja tarjonta? Ville Ovaskainen ja Liisa Tyrväinen, Luonnonvarakeskus (PDF)

14.15 - 14.45 Puutuotealalle virtaa cleantech-yhteistyöstä, Henrik Heräjärvi, Luonnonvarakeskus (PDF)

14.45 - 15.15 Kahvitauko

15.15 - 15.45 Tasaikäis- ja eri-ikäisrakenteisen metsänkasvatuksen markkinatasapaino, Jussi Lintunen ja Jani Laturi, Luonnonvarakeskus (PDF)