Suomen Metsätieteellisen Seuran tutkimus- ja matka-apurahat haettavissa 16.1. – 17.2.2017

Scroll down for English

Suomen Metsätieteellinen Seura toimii Suomen metsätieteellisen tutkimustyön hyväksi. Tarkoituksen toteuttamiseksi seura myöntää hallinnassaan olevien rahastojen tuotoista SMS:n apurahoja metsätiedettä edistäviin tarkoituksiin: tutkimusapurahoja, matka-apurahoja, apurahoja muuhun kansainväliseen toimintaan, kieliopintoihin ja muihin metsätiedettä edistäviin toimintoihin. Vuonna 2017 mukana on uusi apurahamuoto tutkijatohtoreiden työskentelyyn ulkomailla. Poikkeuksellisesti tämä apuraha on avoin vain Suomen kansalaisille.

Lisäksi Suomen Metsätieteellisen Seura jakaa Metsämiesten Säätiön IUFRO-toimintaan myöntämän apurahan edelleen tutkijoille. Apurahoja myönnetään tutkijoiden osallistumiseen IUFRO-toimintaan ulkomailla ja IUFRO-toiminnan järjestämiseen Suomessa.

Seuran omien apurahojen ja IUFRO-apurahojen haku alkaa 16.1.2017 ja päättyy 17.2.2017 klo 16.00. Apurahoja haetaan sähköisellä apurahahakujärjestelmällä. Linkki järjestelmään aktivoituu hakuajan alkaessa. IUFROn toimihenkilöt voivat hakea IUFRO-apurahaa myös varsinaisen hakuajan ulkopuolella. Hakijoita pyydetään ottamaan yhteyttä Seuran This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ennen hakemuksen laatimista hakijoita pyydetään lukemaan huolellisesti ohjeet apurahojen hakijoille ja ohjeet sähköisen järjestelmän käyttöön.

Päätös apurahoista tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Myönnetyistä apurahoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti. Apurahat julkistetaan Suomen Metsätieteellisen Seuran kevätkokouksessa huhtikuussa 2017.

Application of grants of the Finnish Society of Forest Science is open from 16 Jan. to 17 Feb. 2017

Finnish Society of Forest Science promotes forest research in Finland. As a means to reach this goal, the society awards grants for research, travel that supports research or post-graduate studies, other international activities, language studies, and other purposes that advance forest sciences. In 2017, the Society awards for the first time scholarships for post doc scientists for working in a foreign university or research institute. Exceptionnally, these grants may be awarded only to Finnish citizens. Thus, the detailed instructions are available only in Finnish.

Finnish Society of Forest Science also administrates grants for IUFRO activities awarded by the foundation Metsämiesten säätiö. These grants will be awarded for Finnish researchers for participation in IUFRO activities abroad and for organising IUFRO activities in Finland.

The application for the Society's own grants and IUFRO grants will open on 16 January and close on 17 February 2017 at 16:00. The applications will be submitted using the electronic grant application system. Link to system will be activated at the opening of the application period.

IUFRO officers may apply for a IUFRO grant anytime during a year. IUFRO officers applying grants out of the general application period should contact the This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of the Finnish Society of Forest Science. The applicants are requested to carefully read the instructions for applicants and for the use of the electronic application system.

Decicion on the grants will be made by the end of March. All grantees will receive a personal notification. The grants will be published in the Spring meeting of the Finnish Society of Forest Science in April 2016.