Metsätyypeistä laserkeilaajiin – Suomen Metsätieteellinen Seura 100 vuotta -teos julkistettiin Säätytalolla Metsätieteen päivän yhteydessä marraskuussa 2009. Teos antaa kiinnostavan ja monipuolisen kuvan Suomen Metsätieteellisestä Seurasta, sen jäsenistä ja toiminnasta.  Sen on kirjoittanut ja toimittanut kokenut historiantutkija FM Tero Halonen. Kirja on kovakantinen, edustava ja runsaasti kuvitettu 300-sivuinen julkaisu.

Maksu viitesiirtona

Kirjan jäsenhinta on 20 € ja normaalihinta on 50 € sisältäen postikulut kotimaahan. Voit tilata kirjan täyttämällä sähköisen tilauslomakkeen ja maksamalla tilaushinnan seuran tilille Nordea 127130-2000853, viite 6211. Muista käyttää viitenumeroa!

Maksu laskulla

Voit tilata kirjan Tiedekirjan verkkokaupasta tai myymälästä. Katso tilaushinta ja toimituskulut Tiedekirjan verkkosivuilta.