Tarkoitus | Tapahtumat | Kokousmateriaalit

Teknologiklubin (ent. Metsäteknologisen tutkimuksen yhteistyöelin) jäseniä ovat alan tutkimusta harjoittavat yliopistot, korkeakoulut ja sektoritutkimuslaitokset. Klubin kutsusta toimintaan voivat osallistua myös muiden kuin jäsenlaitosten tutkijat ja asiantuntijat. Teknologiklubin jäsenorganisaatiot ja vastaavat yhdyshenkilöt ovat nykyisin:

Helsingin yliopisto, Metsätieteiden laitos Prof. Esko Mikkonen
Itä-Suomen yliopisto, Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta Prof. Teijo Palander
Metsäntutkimuslaitos MMT Jari Ala-Ilomäki
Metsäteho Oy

MMT Heikki Pajuoja (puh.joht.)

Hämeen ammattikorkeakoulu (AMK-metsäopetuksen edustaja)
MML Arto Kettunen
MTT/Vakola (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus) MML Jukka Pietilä
Sosiaali- ja terveysministeriö, työsuojeluosasto MH Hannu Tapola