Pohjois-Suomen metsänhoito muuttuvassa ilmastossa

alkaa Rovaniemen rautatieasemalta 30.8. klo 8.00 ja
päättyy rautatieasemalle 31.8. klo 16.30

Retken teemat
Metsän uudistamismenetelmät ja metsien uudistuminen Pohjois-Suomen erityisolosuhteissa mukaan luettuna Osaran aukeat ja metsätuhot.

Liikkuminen
Linja-autolla (noin 40 henkeä)

Majoittuminen
Ranuan eläinpuiston yhteydessä olevassa Gulo gulo -lomakylässä. Majoittuminen tapahtuu mökeissä, joissa kussakin 4 makuuhuonepaikkaa sekä 2 paikkaa parvella. Majoitusvaraukset hoidetaan keskitetysti. Majoitus on max. 6 hengen mökeissä, joissa on kussakin kaksi 2 hh huonetta sekä 2 makuupaikkaa parvella. Pyydämme ilmoittamaan, mikäli voitte majoittua jaettuun makuuhuoneeseen tai parvelle. Ilmoittakaa lisäksi jos toivotte tiettyä huonekumppania tai haluatte varata mökin esim. oman työporukkanne kesken.

Osallistujalle tulevat kustannukset
Majoittuminen 47,25 € - 67,50 € per henkilö riippuen majoittujien määrästä mökissä. Majoituksen hinta sisältää liinavaatteet ja aamiaisen. Lounaat n. 10 € / kpl.
Mahdollisuus lyhyeen kierrokseen Eläinpuistossa, hinta 16,50 €

Mukana järjestelyissä
V. Hallikainen, M. Hyppönen, H. Hökkä, R. Jalkanen, L. Karvonen, O. Lipponen, K. Mäkitalo, P. Rautio, H. Salminen, M. Varmola. Lisätietoja: mikkokthypponen [ät] gmail.com

Ilmoittautuminen
Lähetä tämä lomake klubin sihteerille (katri.himanen [ät] luke.fi) viimeistään 10.8.2018.
Osallistuminen ei edellytä metsänhoitoklubin jäsenyyttä.