APURAHAN SAAJAT 2012 / GRANTEES 2012

Tutkimusapurahat / Research grants

Syed Ashraful Alam  9 510 €
”Carbon sequestration and water-use of savannah woodlands in the Sudanese gum belt region in relation to climate change”

Antti Lukkarinen      9 510 €
”Venäläisten lehtikuusialkuperien pituuskasvurytmi ja -kasvu sekä menestyminen kasvihuoneessa ja maastossa.”

Anuliina Putkinen     9 510 €
”Microbial methane turnover in exploited peatlands with different after use practices - special interest on methanotrophs inhabiting Sphagnum”

Terhi Rasilo              9 510 €
”Monitieteisen hiilen matkassa: metsän hiili ja sen kulkeutuminen”

Aapo Rautiainen        9 510 €
”Kansainvälisen kaupan esteiden vaikutus maailman metsien muutokseen”

Yijing Zhang              4 755 €
”Internationalization in the forest industry –corporate strategic and operational viewpoint”

Yhteensä / Total   52 305 €

Tutkimusapurahan varasijat / Reserve list for research grants

1) Mesele Tesemma: ”Potentials of multistrata indigenous agroforestry systems for carbon sequestration and maintaining native floristic diversity in southern-eastern Rift Valley escarpment, Ethiopia”

2) Salla Selonen: ”Lyijyn kulkeutuminen ja vaikutukset metsäekosysteemissä vanhalla ja uudella ampumaradalla”

Matka-apurahat tieteellisiin kokouksiin / Travel grants for scientific conferences

Marisa Camargo          795 €
Paavo Ojanen          1 100 €
Meeri Pearson          1 050 €
Janne Räsänen           731 €
Lara Valentin           1 600 €

Yhteensä / Total  5 276 €

Muu kansainvälinen toiminta / Other international activities

Sari Pitkänen           1 500 €
”International Partnership for Forestry Education (IPFE) Conferences: Innovations in Forestry Education ”, järjestelykuluihin

Olli Tahvonen          1 500 €
”Fourth International Faustmann Symposium; Forest Economics under Multiple Challenges”, kutsupuhujien kuluihin

Anu Veijalainen        1 400 €
”Ichneumonidae-loispistiäisten monimuotoisuuden vertailu Länsi-Amazonian, Keski-Amerikan ja Karibian sademetsissä”, 4 kk tutkijavierailu Harvardin yliopistoon

Yhteensä / Total  4 400 €

IUFRO-apurahat / Grants for IUFRO activities

Suomen Metsätieteellinen Seura hallinnoi ja myöntää Metsämiesten säätiön myöntämiä apurahoja IUFRO:n (Internationa Union of Forest Research Organizations) toimintaan osallistumista varten.

Finnish Society of Forest Science manages and awards grants for IUFRO's (International Union of Forest Research Organizations) activities from funds provided by the foundation Metsämiesten säätiö.

Mikhail Kozlov              845 €
”Participation in the IUFRO Conference Biological Reactions of Forests to Climate Change and Air Pollution” (IUFRO:n toimihenkilö)

Pekka Saranpää        1 700 €
”IUFRO 5. divisioonan kokous 8.-13.7.2012 Portugalin Estorilissa” (IUFRO:n toimihenkilö)

Katri Himanen             995 €
”Matka-apuraha IUFROn "Cone and seed insects" konferenssiin osallistumiseksi Liettuassa syyskuussa 2012”

Anne Holma              1 400 €
”IUFRO 2012, Second International Conference on Biodiversity in Forest Ecosystems and Landscapes”

Tuula Jyske                977 €
”Matka-apuraha osallistumiseksi IUFRO-kokoukseen.”

Veikko Möttönen      1 567 €
” 2012 IUFRO All-Division 5 Conference, Estoril, Portugal”

Marjo Neuvonen          943 €
”IUFRO-konferenssiin osallistuminen: Forest for People - International experiences and the vital role for the future”

Riikka Piispanen         1 449 €
”IUFRO 2012 Conference Division 5 Forest Products -kokoukseen Estorilissa Portugalissa.”

Jouni Pykäläinen        1 600 €
”IUFRO Small Scale Forestry –konferenssi 24.9.-27.9.2012, University of Massachusetts Amherst”

Vanamo Salo              1 225 €
”Kongressiesitelmä: Mazur, Curly or Hazel – Figured Wood of Norway Spruce and Scots Pine”