Metsätyypeistä laserkeilaajiin - Suomen Metsätieteellinen Seura 100 vuotta

Historiakirjan ennakkotilaus


Suomen Metsätieteellinen Seura täytti huhtikuussa sata vuotta. Juhlavuoden kunniaksi seura julkistaa Metsätieteen päivän yhteydessä 4.11.2009 satavuotista taivaltaan kuvaavan kattavan historiateoksen Metsätyypeistä laserkeilaajiin - Suomen Metsätieteellinen Seura 100 vuotta. Historiateos antaa kiinnostavan ja monipuolisen kuvan Suomen Metsätieteellisestä Seurasta, sen jäsenistä ja toiminnasta. Teoksen on toimittanut kokenut historiankirjoittaja FM Tero Halonen. Kirja on kovakantinen, edustava ja runsaasti kuvitettu 300-sivuinen teos.

Seuran 100-vuotislahjana tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden hankkia historiakirja 10 euron ennakkotilaushintaan. Ennakkoon tilatut ja maksetut kappaleet voi noutaa Metsätieteen päivänä 4.11.2009 Säätytalolta (aamupäivä) tai Tieteiden talolta (iltapäivä) ja sen jälkeen seuran toimistosta. Kirjan jäsenhinta julkistamisen jälkeen on 20 € (sisältäen lähetyskulut). Kirjan normaalihinta on 50 €. Voit tilata kirjan täyttämällä ennakkotilauslomakkeen ja maksamalla 10 € seuran tilille Nordea 127130-2000853, viite 6211.           

Seuran piirissä toimivat Metsäekonomistiklubi ja Taksaattoriklubi ovat myös tehneet omat historiikkinsa. Taksaattoriklubin historiikki Taksaattorien taipaleelta. Sata ja yksi vuotta suomalaista metsänarviointia julkistetaan myös Metsätieteen päivänä Taksaattoriklubin iltapäiväsessiossa. Tilauslomake löytyy seuran sivuilta osoitteesta: http://www.metsatieteellinenseura.fi/klubit/119-taksaattoriklubi

Ekonomistiklubin juhlajulkaisu Metsäekonomistiklubi 20 vuotta julkaistiin 28.4.2009 pidetyssä juhlaseminaarissa ja se on vapaasti saatavilla Metsäekonomistiklubin www-sivuilta (pdf).

Syysterveisin
Pia Katila
sihteeri