Kutsu Metsätieteen päivään 2010

Suomen Metsätieteellinen Seura kutsuu suullisia esityksiä ja posteriesityksiä Metsätieteen päivän 2010 ohjelmaksi. Päivän teemana on luonnon monimuotoisuus ja metsien kestävä käyttö.

Kutsu (linkki)

Ohjelma (linkki)

Klubien toimintaa

Taksaattoriklubin Pohjois-Suomen retkeily syyskuussa

Taksaattoriklubi tarjoaa jäsenilleen ensi syyskuussa mahdollisuuden tutustua Pohjois-Suomen metsätalouteen sekä eri käyttömuotojen yhteensovittamiseen. Retkeily järjestetään 7.-8.9. Rovaniemen seudulla. Tarkemmat tiedot sekä ilmoittautuminen (30.6. mennessä!) e-lomakkeella.

Seuran kevätkokouskuulumisia

Suomen Metsätieteellisen Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 8.4.2010 Säätytalolla Helsingissä. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät kevätkokousasiat, esitettiin toimintakertomus sekä toiminta- ja taloussuunnitelmat vuodelle 2010. Seuran ja sen hallinnassa olevien rahastojen tilinpäätökset vuodelta 2009 vahvistettiin ja tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus. Kokouksessa hyväksyttiin seuran hallinnassa olevien rahastojen sääntömuutosesitys.

Suomen Metsätieteellisen Seuran mitali myönnettiin FM Tero Haloselle ja professori Pekka Niemelälle.

Seura myönsi hallinnassaan olevista rahastoista apurahoja yhteensä 70 265 euroa sekä yhteistoi-minnassa Suomen IUFRO-toimikunnan kanssa Metsämiesten Säätiöltä saamastaan apurahasta IUFRO-toimintaan yhteensä 25 200 euroa.
Apurahamyönnöt 2010 (pdf).

Väitöskirjapalkinnon vuoden 2009 parhaasta väitöskirjasta sai MMT Petteri Packalén Joensuun yliopiston metsätieteellisestä tiedekunnasta.

Parhaista metsätieteellisistä pro gradu -töistä vuonna 2009 palkittiin maisterit Juho Aalto, Marjo Maidell, Ilona Pietilä, Pauliina Schiestl-Aalto ja Maria Vesterinen.

Uusia jäseniä

Seuran varsinaisiksi jäseniksi on kutsuttu MMM Maija Lampela ja MML Jukka Hyytiäinen.

Seuran jäsen- ja tilausrekisterin ylläpidosta

Seuran jäsen- ja tilausrekisteri on päivitetty uuteen järjestelmään. Samalla jakeluosoitetietoja on päivitetty. Tarkkaile jäsenpostiasi mahdollisten päivitysvirheiden havaitsemiseksi, esimerkiksi seuraava Silva Fennica jaetaan kesäkuun lopussa. Ilmoita virheellisestä tai puuttuvasta jakelusta seuran sihteerille.

Jäsentiedotteet lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse. Paperinen jäsenkirje voi kertoa toimimattomasta sähköpostiosoitteesta jäsenrekisterissämme. Ilmoita toimiva sähköpostisi seuran sihteerille, jos haluat vastaisuudessa jäsentiedotteet sähköisesti.

Myös jäsenmaksulaskut tullaan ensi vuodesta lähtien lähettämään ensisijaisesti sähköpostitse. Lasku tulee liitetiedostona pdf-muodossa ja sen voi halutessaan tulostaa. Ilmoita sihteerille, jos haluat vastaisuudessakin paperisen laskun.

Muistathan ilmoittaa työ- ja kotiosoitteen muutokset sekä sähköpostisoitteen muutokset mahdollisimman pian sihteerille, jotta pystyn pitämään jäsenrekisterimme ajan tasalla. Näin saat jäsentiedotteet ja Silva Fennican ajallaan oikeaan osoitteeseen.

Ystävällisin terveisin,

Riitta Väänänen