Metsätieteen päivä 4.11.2010

Metsätieteen päivän ohjelma on nyt valmis.

Tilaisuus on kaikille avoin, mutta ennakkoilmoittautumista edellytetään viimeistään 29.10.2010.

Ennakkotietoa kyselystä:
Silva Fennica ja Metsätieteen aikakauskirja tutkimustiedon julkaisemisessa

Suomen Metsätieteellinen Seura ja Metsäntutkimuslaitos selvittävät kyselyn avulla, kuinka niiden julkaisemat sarjat Silva Fennica ja Metsätieteen aikakauskirja palvelevat tiedonkäyttäjiä. Kyselyllä haetaan myös ideoita julkaisutoiminnan kehittämiseksi. Kysely kohdistuu sarjojen käyttäjiin, kirjoittajiin ja lukijoihin.

Kyselyn yhteydessä selvitetään myös jäsenistön mielipidettä Seuran jäsenlehdestä.

Kysely toteutetaan loka-marraskuussa ja osallistumisesta kyselyyn lähetetään erikseen pyyntö. Kyselyyn vastataan verkossa.

Klubien toimintaa

Taksaattoriklubin syysseminaari 2.11.2010

Taksaattoriklubin perinteinen syysseminaari järjestetään jälleen paikkatietomarkkinoiden yhteydessä 2.11.2010 klo 13-15. Seminaarin aiheena on kaukokartoitusperusteiset hiilitaseanalyysit ja paikkana Helsingin messukeskuksen kongressisiipi, sali 102.

Seminaarin ohjelma:
13:00 VTT, biomassatulkinta tutkakuvilta
13:30 Arbonaut Oy, biomassatulkinta Lidarilta
14:00 Metla, Metsävara- ja kasvihuonekaasuinventoinnin suunnittelu paikkatietojen avulla - case Tanzania
14:30 Simosol Oy, hiilitaselaskelma - Lahti case study

Muistutus jäsentietojen päivittämisestä

Muistathan ilmoittaa työ- ja kotiosoitteen muutokset sekä sähköpostisoitteen muutokset mahdollisimman pian sihteerille, jotta pystymme pitämään jäsenrekisterimme ajan tasalla. Näin saat jäsentiedotteet ja Silva Fennican ajallaan oikeaan osoitteeseen.

Jäsenmaksulaskut tullaan ensi vuodesta lähtien lähettämään ensisijaisesti sähköpostitse. Lasku tulee liitetiedostona pdf-muodossa ja sen voi halutessaan tulostaa. Ilmoita sihteerille, jos haluat vastaisuudessakin paperisen laskun.

Ystävällisin terveisin,

Riitta Väänänen