KUTSU SYYSKOKOUKSEEN

Suomen Metsätieteellisen Seuran syyskokous pidetään maanantaina 29.11.2010 alkaen klo 10 Tieteiden talolla, salissa 312 (Kirkkokatu 6, Helsinki). Kutsu, käsiteltävät asiat liitteineen sekä ilmoittautumisohjeet on julkaistu Seuran verkkosivulla, ks. linkki alla:

Syyskokous 2010

Tervetuloa!

Suomen Metsätieteellinen Seura ry., hallitus

MUISTATHAN VASTATA KYSELYYN:

SILVA FENNICA JA METSÄTIETEEN AIKAKAUSKIRJA TUTKIMUSTIEDON JULKAISEMISESSA

Muistathan vastata Suomen Metsätieteellisen Seuran ja Metsäntutkimuslaitoksen Silva Fennicaa ja Metsätieteen aikakauskirjaa koskevaan kyselyyn, jonka yhteydessä selvitetään myös jäsenistön mielipidettä Seuran jäsenlehdestä. On tärkeää, että saamme vastauksia mahdollisimman monilta.

Vastausaika päättyy 30.11.2010, joten vielä ehtii vastata.

Linkki kyselyyn

UUSIA JÄSENIÄ

Hallitus on hyväksynyt seuran varsinaisiksi jäseniksi MMK Petri Heinosen, FT Petteri Vihervaaran, MSc Mir Md Abdus Salamin ja Prof., KTT Artti Juutisen.

METSÄTIETEEN PÄIVÄN ESITYSTEN TIIVISTELMÄT NYT VERKOSSA

Metsätieteen päivän aikana pidettiin yhteensä 37 suullista tai posteriesitelmää. Esitelmien tiivistelmät ovat ladattavissa ja luettavissa Metsätieteen päivän 2010 verkkosivulta

Ystävällisin terveisin,
Riitta