APURAHAT HAETTAVISSA 14.1.-15.2.2011

Suomen Metsätieteellinen Seura toimii Suomen metsätieteellisen tutkimustyön hyväksi. Tarkoituksen toteuttamiseksi seura myöntää hallinnassaan olevien rahastojen tuotoista SMS:n apurahoja metsätiedettä edistäviin tarkoituksiin: tutkimusapurahoja, matka-apurahoja, apurahoja muuhun kansainväliseen toimintaan, kieliopintoihin ja muihin metsätiedettä edistäviin toimintoihin. Apurahoja myönnetään erityisesti nuorille tutkijoille.

Lisäksi Suomen Metsätieteellisen Seura jakaa Metsämiesten Säätiön IUFRO-toimintaan myöntämän apurahan edelleen tutkijoille. Apurahoja myönnetään tutkijoiden osallistumiseen IUFRO-toimintaan ulkomailla ja IUFRO-toiminnan järjestämiseen Suomessa.

SMS:n apurahojen ja IUFRO-apurahojen haku alkaa 14.1.2011 ja päättyy 15.2.2011 klo 16:00. Apurahoja haetaan sähköisellä apurahahakujärjestelmällä. Ennen hakemuksen laatimista hakijoita pyydetään lukemaan huolellisesti ohjeet apurahojen hakijoille ja ohjeet sähköisen järjestelmän käyttöön.

Päätös apurahoista tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Myönnetyistä apurahoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti. Apurahat julkistetaan SMS:n kevätkokouksessa maalis-huhtikuussa.

Apurahojen haku 2011

Ohjeet apurahojen hakijoille

Ohjeet sähkösen hakemuksen tekoon

JÄSENMAKSUT VUODELLE 2011

Jäsenmaksun suuruus vuonna 2011 on 50 € ja se sisältää Silva Fennican vuosikerran. Jäsenmaksulaskun yhteydessä voi tilata Metsätieteen aikakauskirjan vuosikerran edulliseen jäsenhintaan 35 € (normaalihinta 70 €).

Jäsenmaksulaskut postitetaan jäsenille lähipäivinä kirjeenä, koska siirtyminen sähköpostitse jaettavaan laskuun viivästyy. Maksun eräpäivä on 31.1.2011.

Ilmoitathan muuttuneet osoitetietosi - myös sähköpostiosoitteen - sihteerille, jotta jäsetiedotteet ja jäsenlehti voidaan toimittaa sujuvasti perille (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., puh. 010 2112144).

Maksathan jäsenmaksusi ajoissa. Jäsenmaksujen toistuva karhuaminen aiheuttaa turhia kustannuksia ja työtä - tämä kaikki on pois varsinaisesta toiminnasta eli metsätieteen edistämisestä. Suomen Metsätieteellinen Seura kiittää kaikkia jäseniään suomalaisen metsätieteen ja metsätieteellisen julkaisutoiminnan tukemisesta!

SYYSKOKOUSKUULUMISIA

Suomen Metsätieteellisen Seuran syyskokous pidettiin maanantaina 29.11.2010. Kokouksessa valittiin seuralle hallitus vuodelle 2011.Tilintarkastajiksi valittiin KTM, KHT Kimmo Rautvuori ja MMM Harri Hänninen ja varatilintarkastajiksi MMM Tapio Rantala ja MMM Jussi Leppänen.

Kokouksessa vahvistettiin henkilöjäsenten jäsenmaksun suuruudeksi 50 € ja kannattajajäsenten jäsenmaksun suuruudeksi 800 € vuodelle 2011. Jäsenmaksuun sisältyy Silva Fennican vuosikerta.

Kokouksessa hyväksyttiin toisen kerran hallituksen esitys rahastojen sääntöjen muuttamiseksi. Uusia sääntöjä sovelletaan ensimmäisen kerran myönnettäessä apurahoja ja avustuksia vuonna 2011. astuivat voimaan ja niitä sovelletaan ensimmäisen kerran myönnettäessä apurahoja ja avustuksia vuonna 2011.

KLUBIEN TOIMINTAA JA TIEDOTTEITA

Teknologiklubin puheenjohtajuus on siirtynyt Metsäteho Oy:lle kaudeksi 2011-2012. Yhteystiedot:

Erikoistutkija, MMT, VTM Arto Kariniemi
Metsäteho Oy
PL 101 (Snellmaninkatu 13)
Matkapuh. 040 530 7158
Sähköposti: arto.kariniemi (at) metsateho.fi

Väistyvä puheenjohtajisto Helsingin yliopiston Metsätieteiden laitokselta, prof. Esko Mikkonen ja yo.leht. Veli-Pekka Kivinen, kiittää niin teknologiklubin muita jäsenorganisaatioita kuin SMS:n ja sen muiden tieteenalakerhojen toimihenkilöitä kuluneesta kahdesta vuodesta ja toivottaa uudelle puheenjohtajistolle jatkuvaa myötätuulta tieteenalan edistämistoiminnassa.

UUSIA JÄSENIÄ

Seuran uusia jäseniä ovat TkL Kai Mäkisara, MMM Tuula Kantola ja MMM Jukka Tohu.

Tiedätkö henkilön, joka ei vielä ole Suomen Metsätieteellisen Seuran jäsen? Lähetä hänelle linkki jäsenlomakkeeseemme (http://www.metsatieteellinenseura.fi/jaseneksi).

HÄIRIÖ SILVA FENNICAN JAKELUSSA

Silva Fennican numeron 44(5) postituksessa tapahtuneesta virheestä johtuen osa jäsenistä saa lehden myöhässä. Tilanne pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

Ystävällisin terveisin,

Riitta