KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN

Suomen Metsätieteellisen Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 28.4.2011 klo 12.00 alkaen Tieteiden talossa, salissa 104 (Kirkkokatu 6, Helsinki). Tilaisuuden aluksi MMT Risto Ojansuu ja MMT Antti Mäkinen esitelmöivät. Sääntömääräisten asioiden käsittelyn lisäksi tilaisuudessa jaetaan huomionosoituksia ansioituneille metsäntutkijoille, opinnäytetyöpalkintoja ja Seuran apurahat.

Katso kutsu, ohjelma ja asialista täältä.

APURAHAMYÖNNÖT JULKAISTU

Katso apurahamyönnöt täältä.

UUSIA JÄSENIÄ

Seuran uusiksi varsinaisiksi jäseniksi on hyväksytty MMT dos. Anssi Ahtikoski, MMM Katri Himanen, FT Samuli Launiainen, MSc Ning Li, MMT Kari Mäkitalo, MMM Elina Peuhu, MMM Liisa Siipilehto ja FT Marja-Liisa Sutinen.

MUISTUTUS JÄSENMAKSUN MAKSAMISESTA

Jäsenmaksutulot ovat seuramme toiminnan elinehto. Jäsenmaksuilla tuetaan mm. Silva Fennican, Metsätieteen aikakauskirjan ja Dissertationes Forestales -sarjan julkaisemista, Metsätieteen päivän järjestämistä, apurahojen jakoa tieteeseen ja kansainväliseen toimintaan ja Seuran tieteenalakerhojen toimintaa. Muistathan maksaa jäsenmaksusi. Jäsenmaksujen karhuamiseen kuluvat resurssit ovat poissa metsätieteen edistämisestä.

SEURAN JÄSENTIETOJEN YLLÄPITO

Muistathan ilmoittaa osoitteenmuutokset — myös sähköpostisoitteesi — mahdollisimman pian seuran toimistoon, jotta pystymme pitämään jäsenrekisterimme ajan tasalla. Näin saat jäsentiedotteet ja Silva Fennican ajallaan oikeaan osoitteeseen.

SEURAN PUHELINNUMERO ON MUUTTUNUT

Seuran toimiston uusi puhelinnumero on 040 801 5596.

Ystävällisin terveisin,

Riitta