METSÄTIETEEN PÄIVÄ 2011

Suomen Metsätieteellisen Seuran perinteinen Metsätieteen päivä järjestetään keskiviikkona 26.10.2011 Helsingissä otsikolla Metsäsektorin laajenevat vastuut.

Alustava ohjelma

Kutsu tarjota esityksiä Metsätieteen päivään

KLUBIEN TOIMINTAA

Metsäbiologian kerho järjestää sieniretken Sipoonkorpeen perjantaina 23.9.2011.

Metsäekonomistiklubi järjestää yksityismetsätalouden seminaarin 9.12.2011:

First announcement June 21st, 2011

Finnish Forest Economics Forum is organising

Seminar on Non-Industrial Private Forest owners (NIPF)

December 9th, 2011, 10-17 hrs at the University of Helsinki, Viikki campus

The seminar will have two keynote addresses, delivered by Jari Kuuluvainen and Joseph Buongiorno, and invited and voluntary presentations. The call for voluntary papers will be announced in August.

The seminar on Non-Industrial Private Forest owners is dedicated to Jari Kuuluvainen (Professor in Forest economics at University of Helsinki 1997-2009) who has a long and outstanding career in researching NIPF owners’ timber supply. In the seminar Kuuluvainen will have a keynote address on NIPF timber supply. Prof. emeritus Joseph Buongiorno, University of Wisconsin-Madison, has an extraordinarily long and productive career in forest economics. He is delivering the second keynote address on NIPF.

KEVÄTKOKOUSKUULUMISIA

Suomen Metsätieteellisen Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 28.4.2011.

Pöytäkirja (pdf)

Toimintakertomus 2010 (pdf)

IN MEMORIAM KUNNIAPUHEENJOHTAJA VILJO HOLOPAINEN

Suomen Metsätieteellisen Seuran kunniapuheenjohtaja professori Viljo Emil Holopainen kuoli 9.4.2011 95-vuotiaana. In memoriam

UUSIA JÄSENIÄ

Seuran uusiksi varsinaisiksi jäseniksi on hyväksytty MMM Erno Järvinen, MMT Anu Kantola ja MMM, DI Mari Lappalainen.

TOIMISTON AUKIOLOAIKA KESÄLLÄ

Seuran toimisto on suljettu 23.6.-24.7.2011.

Hyvää kesää toivottaen,

Riitta