Tässä tiedotteessa:

•    Jäsenet saavat halutessaan Silva Fennican pelkästään sähköisenä
•    Toimiston aukioloaika

Uusi sihteeri

Seuran sihteerinä aloitti 19.9.2011 MMT Pekka Nygren Riitta Väänäsen siirryttyä uusiin tehtäviin. Suurkiitos Riitalle sihteerin tehtävien hyvästä hoidosta ja onnea uuteen tehtävään Helsingin yliopistossa.

Ilmoittaudu Metsätieteen päivään 19.10.2011 mennessä

Suomen Metsätieteellisen Seuran perinteinen Metsätieteen päivä järjestetään keskiviikkona 26.10.2011 Helsingissä. Päivän teema on Metsäsektorin laajenevat vastuut. Aamupäivän yhteissession aiheena on Metsät ja vesi. Session kutsuttuina puhujina ovat prof. Harri Koivusalo Aalto-yliopistosta, prof. Lauri Sikanen Itä-Suomen yliopistosta ja prof. Markku Ollikainen Helsingin yli-opistosta. Aamupäivän yhteinen ohjelma järjestetään Säätytalolla (Snellmaninkatu 7-9, Helsinki).

Iltapäivällä on neljä rinnakkaista sessiota Tieteidentalossa (Kirkkokatu 6, Helsinki):

Sessio 1. Ekosysteemipalvelut: mitä hyötyä uudesta käsitteestä?
Sessio 2. Kansainvälinen ympäristö- ja metsäpolitiikka metsäsektorimme toimintaympäristön muovaajana
Sessio 3. Bioenergian haasteet taksaattoreille
Sessio 4. Tutkittua tietoa kannoista ja niiden hyödyntämisestä

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumislomake Metsätieteen päivään löytyy tästä. Ilmoittaudu viimeistään 19.10.

•    Päivän ohjelma löytyy tästä.

•    Seuran varapuheenjohtaja Ari Laurén

ari.lauren (at) metla.fi, p. 010 211 3066

•    Seuran sihteeri Pekka Nygren

pekka.nygren (at) metla.fi, sms (at) helsinki.fi, p. 040 801 5596

Silva Fennican jäsentilaus sähköisenä

Seura valmistelee Silvan Fennican muuttamista ainoastaan sähköiseksi julkaisuksi parin vuoden aikataululla. Mikäli kirjahyllysi tuntuu jo nyt liian täydeltä, voit korvata Silva Fennican heti sähköpostiisi tulevalla ilmoituksella aina uuden numeron ilmestyessä. Ilmoitus lähetetään samana päivänä kuin uusi numero ladataan verkkosivulle, mutta posti ottaa aikansa ennen kuin painettu lehti putoaa postiluukusta.

Mikäli haluat luopua Silva Fennican paperiversiosta, lähetä sähköposti osoitteeseen sms (at) helsinki.fi ja kirjoita otsikkoriville: Silva Fennica vain sähköisenä. Jos valitset tämän vaihto-ehdon numero 45(3) tulee vielä postitse.

Jos haluat edelleen Silva Fennican painoversion, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Toimiston aukioloaika

Seuran toimisto on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Sihteeri tekee tiistait etätöitä, jolloin hänet tavoittaa joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Toimisto on suljettu viikon 44.

Syysterveisin,

Sihteeri