Tässä tiedotteessa:

- Uusia jäseniä
- Toimiston aukioloaika

KOKOUSKUTSU

Suomen Metsätieteellisen Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään Tieteiden talon (Kirkkokatu 6, Helsinki) salissa 404 keskiviikkona 30.11.2011 klo 13 alkaen.

Käsiteltävät asiat

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.

4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen.

5. Vahvistetaan seuran toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2012.

6. Valitaan seuran hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kaksi hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle. Erovuorossa ovat hallituksen jäsenet MMT Heli Peltola ja FT Riikka Piispanen.

Uusia hallituksen jäseniä etsineen työryhmän esitys on:
- puheenjohtaja: MMT Ari Laurén
- varapuheenjohtaja: Prof. Timo Tokola
- jäsenet erovuoroisten tilalle: Prof. Heljä-Sisko Helmisaari ja MMT Liisa Kulmala
Kokouksessa läsnäolevat seuran jäsenet voivat tehdä muita esityksiä.

7. Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajat vuodelle 2012.

8. Keskustelu seuran strategialuonnoksesta. Keskustelussa saatu palaute otetaan huomioon valmisteltaessa seuran strategiaa kevätkokouksessa 2012 hyväksyttäväksi. Esittelijä: puheenjohtaja Annika Kangas.

9. Professori Seppo Kellomäki esittelee Silva Fennican ja Metsätieteen Aikakauskirjan lukijatutkimuksen tulokset.

10. Keskustelu Silva Fennican ja Metsätieteen Aikakauskirjan muuttamisesta pelkästään sähköisiksi julkaisuiksi. Esittelijä: päätoimittaja Eeva Korpilahti.

11. Muut mahdollisesti esille tulevat asiat.

12. Kokouksen päättäminen.

Vantaalla 14.11.2011

Suomen Metsätieteellisen Seuran hallitus

Seuran strategiluonnos on tämän kutsun liitteenä.

SILVA FENNICAN JÄSENTILAUS SÄHKÖISENÄ

Seura valmistelee Silvan Fennican muuttamista ainoastaan sähköiseksi julkaisuksi parin vuoden aikataululla. Mikäli kirjahyllysi tuntuu jo nyt liian täydeltä, tarjosimme jo edellisessä jäsenkirjeessä mahdollisuutta korvata Silva Fennican postitettu painoversio sähköpostiisi tulevalla ilmoituksella aina uuden numeron ilmestyessä. Ilmoitus lähetetään samana päivänä kuin uusi numero ladataan verkkosivulle, posti ottaa aikansa ennen kuin painettu lehti putoaa postiluukusta. Tähän mennessä 32 jäsentä on käyttänyt tätä mahdollisuutta.

Mikäli haluat luopua Silva Fennican paperiversiosta, lähetä sähköposti osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ja kirjoita otsikkoriville: Silva Fennica vain sähköisenä.

Jos haluat edelleen Silva Fennican painoversion tai olet jo ilmoittautunut haluavasi lukea vain sähköistä versiota, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

UUSIA JÄSENIÄ

Seuran hallitus toivottaa tervetulleiksi uudet jäsenemme: Ibrahim Favada, Urpo Kyyhkynen, Tapio Linkosalo, Jukka Malinen, Tarmo Räty ja Jouni Sorvari.

TOIMISTON AUKIOLOAIKA

Seuran toimisto on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 8-16. Sihteeri tekee tiistait etätöitä, jolloin hänet tavoittaa joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Syysterveisin,

Sihteeri