Tässä tiedotteessa / Contents of the information letter:

• Metsäekonomistiklubin retki Keravan energialaitokselle 18.9.2013
  • Tietoa IUFRO:n maailmankokouksesta lokakuussa 2014 / Information on IUFRO World Congress in October 2014
  • Toimiston aukioloajat syksyllä / Autumn opening times of the office

Metsäekonomistiklubin retki Keravan energialaitokselle 18.9.2013

Tervetuloa Metsäekonomistiklubin retkeilylle Keravan Energialaitokselle keskiviikkona 18.9.2013.

Luvassa tutustumista energialaitoksen toimintaan sekä keskustelua biomassan käytön haasteista. Isäntänä toimii Keravan Energian tuotantojohtaja Heikki Hapuli.

Lähdemme matkaan yhteiskuljetuksella Kiasman edestä klo 13.50, joten olethan paikalla ajoissa! Vierailu päättyy klo 16, jonka jälkeen on paluukuljetus keskustaan. Lisätietoja vierailusta päivitetään metsäekonomistiklubin nettisivuille.

Ilmoittaudu retkelle viimeistään 11.9 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">'+addy_text20915+'<\/a>'; //-->

Tietoa IUFRO:n maailmankokouksesta lokakuussa 2014

IUFRO:n (International Union of Forest Research Organisations) viiden vuoden välein pidettävä maailmankokous järjestetään 5.-11.2014 Salt Lake Cityssä, Yhdysvalloissa. Kokousesitelmien ja -postereiden tiivistelmien jättöaika loppuu jo 15.10.2013, joten kiinnostuneiden osallistujien on syytä kiirehtiä tiivistelmänsä kanssa. Kokouksen verkkosivusto on osoitteessa www.iufro2014.com. Tämän jäsenkirjeen liitteenä voit lukea seuraavat perustiedot:

Seura järjestää kokoukseen session numero 68 ”How to make forest science available for all? - Publishers’, editors’, and authors’ challenges”. Session tavoitteena on tarjota keskustelufoorumi kirjoittajille, tarkastajille ja toimittajille metsätieteellisen julkaisutoiminnan laadun varmistamisesta ja tiedon perillemenosta nykyisen julkaisutoiminnan murroksen aikana.

Muistutamme että ainoastaan IUFRO:n toimihenkilöt ja hyväksyttyjen esitysten pitäjät voivat hakea Metsämiesten säätiön IUFRO-toimintatukea Seuran 2014 apurahahaun yhteydessä. Kokemuksemme mukaan maailmankokous lisää merkittävästi hakemusten määrää, joten kehoitamme jo tässä vaiheessa selvittämään myös muita rahoitusmahdollisuuksia.

Lisätukena Seura voi selvittää ryhmäalennusmahdollisuuden Helsinki - Salt Lake City lennoille. Ryhmäalennus edellyttää vähintään 10 hengen ryhmää. Jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta, lähetä sähköposti osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">'+addy_text59631+'<\/a>'; //--> . Mikäli kiinnostuneita on lähes kymmenen, pyydämme matkatoimistoilta tarjoukset.

Information on IUFRO World Congress in October 2014

The World Congress of IUFRO (International Union of Forest Research Organisations) will be organised next time in Salt Lake City, UT, USA, from 5 through 11 October 2014. Deadline for submitting abstracts for oral presentations and posters is 15 October 2013 or there is just a month left for writing the abstract. The website of the congress is www.iufro2014.com. You will find following basic information attached to this information letter:

• Congress Programme outline
  • Themes and descriptions of technical sessions; be sure to carefully check this information before you submit your abstract. If your abstract does not fit to the session theme it will delay the acceptance or even cause rejection.
  • Call for abstracts and writing instructions

The Finnish Society of Forest Science organises the Session number 68 “How to make forest science available for all? - Publishers’, editors’, and authors’ challenges”. The session aims to provide a forum for the exchange of ideas on how to ensure access to high-quality forest information for all interested users in the era of rapidly changing publishing procedures and platforms.

We remind that only IUFRO officers and authors of accepted abstract will be elegible for the IUFRO grants of Metsämiesten säätiö, which will become avaible for applications together with the grants of the Society in early 2014. According to our experience, World Congress significantly increases the number of applications. Thus, check other funding opportunities as well. We also kindly remind that you must have a Finnish employer or be enrolled as a graduate student in a Finnish university to be elegible.

As an additional support, the Society may ask group discount for the Helsinki - Salt Lake City return flights. The discounts will be given to groups of ten or more participants. If you are interested about this opportunity, send an e-mail to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">'+addy_text3779+'<\/a>'; //--> . If we receive almost ten e-mails, we will ask offers from travel agencies.

Toimiston aukioloajat syksyllä / Autumn opening times of the office

Seuran toimisto on avoinna maanantaista torstaihin klo 8 - 16. Sihteeri on pääsääntöisesti etätöissä tiistaisin, mutta hänet tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla. Toimisto on suljettu perjantaisin.

Office of the Finnish Society of Forest Science is open Monday through Thursday from 8 through 16. The secretary works at home most of the Tuesdays but you can reach him by phone or e-mail. The office is closed on Fridays.
_________

Syysterveisin,