Lataa tulostettava jäsentiedote PDF-tiedostona.

PDF-tiedostossa ei ole linkkejä, lataa syyskokouskutsun liitteet tältä sivulta.

Tässä tiedotteessa / Contents of the information letter:

• Syyskokouskutsu 27.11.2013
  • Uusia jäseniä
  • Päivitä yhteystietosi
  • Toimiston aukioloajat / Office opening hours

Syyskokouskutsu 27.11.2013

Suomen Metsätieteellisen Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään Tieteidentalon (Kirkkokatu 6, Helsinki) salissa 312 keskiviikkona 27.11.2013 klo 16 alkaen.

Käsiteltävät asiat

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.

4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen.

5. Vahvistetaan seuran toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksujen suuruus vuodelle 2014.

6. Valitaan seuran hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kaksi hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle. Erovuorossa on hallituksen jäsen prof. Heimo Karppinen. Nykyinen varapuheenjohtaja Arto Kariniemi on ilmoittanut, ettei hän voi jatkaa tehtävässään.

7. Valitaan kaksi tilintarkastajaa/toiminnantarkastajaa ja heille varahenkilöt vuodelle 2014.

8. Seuran strategian hyväksyminen.

9. Muut mahdollisesti esille tulevat asiat.

10. Syyskokousesitelmä: ”Toimittajan ja julkaisijan näkökulma Open Access julkaisemiseen”, seuran sihteeri Pekka Nygren.

11. Kokouksen päättäminen.

Vantaalla 12.11.2013

Suomen Metsätieteellisen Seuran hallitus

Liitteet:
Toimintasuunnitelmaluonnos 2014 (PDF-tiedosto)
Suomen Metsätieteellisen Seuran strategiatyöryhmän esitys (PDF-tiedosto)

Uusia jäseniä

Seuran hallitus toivottaa tervetulleeksi uuden jäsenemme MMM Petri Latva-Käyrän.

Päivitä yhteystietosi

Viime aikoina useasta seuran jäsenrekisterissä olevasta sähköpostisosoitteesta on tullut virheilmoitus. Jottei sama tapahtuisi sinulle tulevaisuudessa, pyydän sinua pitämään yhteystietosi ajantasalla lähettämällä päivitystiedot osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">'+addy_text35643+'<\/a>'; //--> , mikäli yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia. Muistutan, että metsätieteellinen seura on jäsenyhdistys, eikä jäsenrekisteristämme voi tehdä hakuja työnantajan mukaan. Niinpä joudut päivittämään itse jäsentietosi, vaikka työnantajasi lähettäisikin meille yleistiedon osoitteenmuutoksestaan.

Toimiston aukioloajat / Office opening hours

Seuran toimisto on avoinna maanantaista torstaihin klo 8  16. Sihteeri on pääsääntöisesti etätöissä tiistaisin, mutta hänet tavoittaa puhelimitse tai sähköpostilla. Toimisto on suljettu perjantaisin.

Office of the Finnish Society of Forest Science is open Monday through Thursday from 8 till 16. The secretary works at home most of the Tuesdays but you can reach him by phone or e-mail. The office is closed on Fridays.

Syysterveisin,

Sihteeri