Luonnonvarakeskuksen järjestellessä toimitilojaan uudelleen monen Seuran jäsenen yhteystiedot muuttuvat. Pyydämmekin kaikkia Lukessa työskenteleviä Seuran jäseniä päivittämään yhteystietonsa. Voit tehdä sen jollain seuraavista tavoista:

1. Täytä uudestaan jäsenlomake osoitteessa www.metsatieteellinenseura.fi/jaseneksi-64095. Jos käytät lomaketta, kirjoita ”Toiminta alalla” kenttään ”osoitteenmuutos”.

3. Kirjeellä osoitteeseen Suomen Metsätieteellinen Seura, Viikinkaari 6, 00790 Helsinki.

Ilmoita myös kotiosoitteesi. Joudumme postittamaan jäsenmaksulomakkeet vielä ainakin ensi vuonna, koska jäsenrekisteriohjelmassamme ei ole sähköistä laskutusta.